3 gadgets der opgraderer dit hjem

Nutidens kreative opfindere finder hele tiden på nye løsninger til forskellige problemer, store som små. Mange af disse løsninger bliver hurtigt kendt af alle og spredt ud i de forskellige hjem, mens nogle ikke bliver opdaget. Det er en skam, for der er mange ting de fleste ikke har overvejet at de har brug for, men som faktisk kan gøre hverdagen meget lettere, uden at være en stor investering.

Denne artikel giver 3 bud på forskellige gadgets, som vi mener kan opgradere dit hjem. Nogle gadgets er simplere end andre, men fælles for alle tre, er at du endnu skal lede længe for at finde dem i de Danske hjem.

Trådløs opladning

Den første gadget vi vil nævne, er den trådløse opladning. Det er en teknologi der allerede er ret veludviklet, hvilket betyder at du nemt kan integrere det i dit hjem. Om du skaffer dig en trådløs powerbank eller en trådløs oplader er op til dig og dine behov. Opladeren kan dog, hvis du er ved at bygge om eller bygge nyt, i mange tilfælde installeres så ledningen er helt skjult.

Det er en ret undervurderet ting, for ofte når vi synes vores hjem er rodede, så skyldes det ledninger. En trådsløs opladningsstation er altså både smart, men frigør også noget plads i dit hjem.

Smart Home produkter

Der er mange Smart Home produkter på markedet, og måske har du allerede nogle af dem. Det kan være Philips Hue eller Google Home. Det største problem for Smart Home produkterne er at de ikke kan tale sammen, hvilket er hele idéen bag konceptet. Derfor kan du altså alligevel ende med 3 forskellige apps eller fjernbetjeninger til at styre dine gadgets med.

Den tid er ovre, med et Zigbee Smart Home system. Denne gadget kan forbinde alle dine Smart Home forbindelser ved hjælp af en Zigbee Gateway der installeres på dine enheder. Nu kan de alle snakke sammen, hvilket løfter dine gadgets til et nyt niveau, udover hvad de fleste kan forestille sig. Zigbee Smart Home forhandles på PlusLED.dk, der har det største udvalg af Zigbee produkter online. 

Farvet lyskæde

Vi ved ikke hvad det er, men der er noget over de farvede lyskæder. Vi danskere er så glade for hygge, og derfor dedikeres denne sidste gadget netop til hyggen. Mange personer tænker måske ikke over det, men en lyskæde kan virkelig give en anden stemning til et rum. Brug den hver dag, eller find den frem til når du har venner på besøg eller holder fest.