4 smarte iPhone gadgets der letter din hverdag

Cover med kickstand

Der er nok få iPhone gadgets der er så udbredte som et ganske almindeligt cover. Coveret beskytter og giver dermed både beskyttelse og ekstra tryghed i hverdagen. Hvilken grad af beskyttelse og hvilken covertype du bør have, er en hel diskussion i sig selv, men hvad der ofte bliver overset, er de ekstra features covers kan have, der gør hverdagen på din iPhone lidt lettere.

En sådan feature er en indbygget holder og kickstand. Dette er en ting på bagsiden, kommer ofte i form af en ring, der kan slås ud og bruges både til at få et bedre greb om telefonen, og stille den op, hvis du for eksempel skal se en video i toget eller andetsteds. Det bedre greb om telefonen er også vigtigt i takt med at iPhones bliver større og større, og holderen gør det både lettere og mere ergonomisk at bruge telefonen.

Bluetooth høretelefoner

Helt siden Apple på iPhone 7 og 7 Plus droppede jack-outputtet, har det at vælge høretelefoner til sin iPhone været et mere kompliceret valg end før. Mange købte en lightning til jack adapter, hvilket gjorde at man fortsat kunne bruge høretelefoner med jackstik. Men som tiden er gået er flere og flere gået over til en trådløs løsning, nemlig Bluetooth høretelefoner. Der er da også mange fordele ved denne løsning. 

For det først gør trådløse høretelefoner jackstikket overflødigt, og den trådløse rækkevidde, der er vokset med årene, giver også en masse frihed til at bevæge sig rundt som man vil, uden at tænke på et kabel. Udvalget er også meget stort, og der er en række forskellige typer. Alt fra Apples egne AirPods og andre lignende in-ears til store, hifi on/over-ears. Særligt de første er desuden utroligt gode til løb og anden aktivitet.

Løbe- og træningsarmbånd

Vi andrager i højere og højere grad teknologi i vores træning. Teknologi kan hjælpe os med at måle vores fremskridt, planlægge vores træning og dele resultater på sociale medier, og dermed gøre træningen til en mere social ting. iPhonen er i sig selv et fremragende redskab til at forbedre sin træning, men skal man have det maksimale ud af den kan et par gadgets hjælpe. Det ene er et godt par Bluetooth høretelefoner, og så et godt løbearmbånd.

Løbearmbåndet gør det lettere at have sin iPhone med i træningen. iPhonen sidder godt på dig, og kan bruges til at måle ruter, bestemme din lokation og dermed give dig bedre data på din træning. Armbåndene er desuden typisk vandafvisende, og kan dermed bruges i slags vejr – selv i Danmark. Det vigtige er dog at vælge et armbånd der passer præcist til din iPhone-model. Ellers kan den hurtigt sidde dårligt på dig, eller glide frem og tilbage inde i holderen.

Ekstra strøm med Powerbank

Vores smartphone forbrug har over de sidste mange år været stigende. Vi bruger i dag smartphonen til alt fra navigation til betaling og underholdning. Det har dog ikke altid været sådan at batterilevetiden har kunnet følge med denne udvikling, og særligt hvis du har en ældre iPhone-model, kender du sikkert til det ofte at mangle strøm. Dette er der dog en åbenlys og ganske simpel løsning på – En powerbank.

En powerbank er som sådan bare et ekstra, transportabelt batteri til iPhonen. De kommer i en række forskellige modeller. Mange er små og billige, og giver typisk tæt på en ekstra opladning – perfekt til dig der måske bare skal have et ekstra skud mod slutningen af dagen. Større powerbanks kan ofte levere flere opladninger. Disse er en særligt god gadget til hvis du skal på ferie, og ikke gider spilde tiden på at finde strøm til din iPhone.