9 gode gadgets til personer der elsker fitness

Et fitnessur til den ambitiøse

Et fitnessur er et must for alle mennesker, der elsker at bevæge sig og dyrker en masse motion – med sådan et bliver det muligt at tracke, hvor du løber, hvordan din puls befinder sig, hvordan du sover, der er indbygget alarm, og du behøver ikke engang tænke på, hvornår du skal bevæge dig, for det fortæller den dig.

Hovedtelefoner er et must

Hvis du løber, cykler, går eller træner meget, kan du selvfølgelig ikke leve uden et par gode høretelefoner, der er beregnet til formålet – derfor skal du hurtigst muligt anskaffe dig et par, og så vil du garanteret aldrig finde det kedeligt at træne, løbe eller cykle igen.

Svedabsorberende tøj så du ikke lugter

Det lyder måske underligt, og du ville sikkert grine, hvis du fik det i gave, men faktisk kan det vise at være yderst praktisk at eje noget svedabsorberende tøj, hvis du bevæger dig meget – på den måde får du det komfortabelt samtidig med, at du ikke lugter som et gammelt omklædningsrum hele tiden.

En yogamåtte til musklerne og sindet

Hvis du dyrker en masse hård motion, er det vigtigt at huske at strække ud – og hvilken måde at gøre det på er bedre end at dyrke en masse yoga, så du kan slappe af i både krop og sind og have det rart i øjeblikket og bagefter.

Sokker kan du ikke leve uden

Sokker skal du ikke spøge med – hvis du ikke ejer de rigtige af slagsen, kan du nemlig få alt fra vabler til sår på fødderne på din ellers så dejlige løberute, cykelrute eller lignende, og derfor er det bare om at anskaffe dig en masse af disse med det samme.

Et sjippetov til sjov og seriøsitet

Et sjippetov er ikke kun forbundet med yngre børn, men også med fuldvoksne boksere – og det er der en grund til; det er en sjov og anderledes måde at bevæge sig på, og så forbrænder du også en masse kalorier ved at bruge det.

En vægt er det, du skal have

En vægt er ikke bare en vægt – det er også at få målt sin fedtmasse, sin muskelmasse og meget andet yderst praktisk, og derfor kan du med god samvittighed bruge lidt ekstra penge på sådan en.

Proteinpulver til dine smoothies

Proteinpulver er noget af en jungle at finde rundt i, men det er også en sund og lækker gadget at anskaffe sig, hvis blot man bruger det på den rigtige måde i smoothies og så videre – hvis du dyrker en masse motion, skal du også have en masse protein, og derfor kan du roligt købe noget.

En trampolin til sjov, spas og gratis motion

En trampolin er anderledes, den er sjov, og så giver den en masse ”gratis” motion, så du faktisk får bevæget dig helt uden, du ved det – det er kun muligt at elske denne idé, og derfor kan du godt hoppe ud at købe en med det samme.