Guide: Sådan kommer du i form med disse cykelgadgets

Sommeren er over os, og det betyder, at det er på tide at hoppe på cyklen og komme ud på landevejene. Sommer er cykelsæson, og hvis du gerne vil i form, kan du med fordel investere i et par cykelgadgets, der hjælper dig med det.

Sommeren er den perfekte anledning til at spænde cykelhjelmen og komme ud på landevejene. Vejret er fantastisk, og du får set landet på en helt ny måde, når du drøner rundt på din cykel – og så får du ovenikøbet motion imens.

Det er en ren win-win-situation, men det kræver, at du har den rigtige cykel og det rette udstyr, hvis du vil have mest muligt ud af det. Herunder følger en række gode råd til, hvilke gadgets du bør investere i, hvis du vil bruge sommeren på at komme i form, mens du cykler.

#1: Ny cykelhjelm

En cykelhjelm er obligatorisk, hvis du cykler meget i løbet af sommeren. På landevejene er der typisk ikke cykelstier, og du kan derfor komme slemt til skade, hvis uheldet skulle være ude. Du kan efterhånden får mange smarte modeller, og du bør vælge en, som passer til dit behov.

Samtidig er der ofte mange cykelhandlere, som har gode sommertilbud, hvorfor du kan spare penge, når du køber en ny cykelhjelm på denne årstid. Du kan eksempelvis besøge Bikester.dk, som lige nu har en sommerkampagne kørende.

#2: Smartwatch

Med et smartwatch har du mulighed for at tracke din performance, når du cykler – og det er et effektivt værktøj, hvis dit mål er at komme i god form. Du kan tracke, hvor langt og hurtigt du har kørt, men du kan også tracke kalorietab og så videre.

På den måde vil du være i stand til at konkurrere imod dig selv, så du hele tiden bliver bedre. Du får dermed mere ud af at cykle, og du kommer hurtigere i form, hvilket smitter af på dine resultater. Du kan få mange forskellige smartwatches, som egner sig til cykling.

#3: Drikkedunk og flaskeholder

Man skal huske væske, når man motionerer – og det gælder særligt, når du cykler landevejene tynde i sommervarmen. Her er det en god idé at investere i en flaskeholder, som du kan montere på din cykel, så du altid har væske ved dig.

Der findes flere forskellige modeller, men der er ikke den store forskel, hvorfor det ikke er her, du er nødt til at sprænge budgettet. Det er dog alligevel en god idé at vælge en af god kvalitet, som samtidig matcher din cykel.