Ideer til fede gadgets til kontormiljøet

Hvilke gadgets kan du få til dit kontormiljø? At du skal have computere i et kontormiljø og headsets i et callcenter giver sig selv. Men hvad med de knapt så oplagte ting, som du kan introducere på din arbejdsplads for at lette nogle arbejdsgange eller gøre dine ansatte mere bekvemme? Læs her om diverse gadgets, du kan overveje at skaffe til dit kontormiljø. Nogle kan du skaffe for meget få penge.

Få et dynamisk kontormiljø

Hvis du ønsker et dynamisk kontormiljø, hvor ansatte ikke er bundet til de samme skriveborde, men har mulighed for at bevæge sig omkring og tage arbejdet med sig? Så giver det mening at udfase de stationære computere på arbejdspladsen og erstatte dem med bærbare modeller, som de via det, der hedder en dockingstation, forbinder med monitorer, når de ikke bruger den bærbare for sig selv.

Hæv den bærbare i øjenhøjde

Hvad angår det at få et dynamisk kontormiljø med bærbare computere i stedet for stationære, kan du til ansatte, der ikke er til sinds at bruge en dockingstation, skaffe sammenklappelige laptopborde, der gør det nemmere for ansatte at arbejde ergonomisk. Det er ingenlunde godt for nakken at sidde med hovedet bøjet forover. Med et laptopbord kan dine bærbare computeres placering let justeres.

Få Shopify shipping til webshoppen

Nu kan gadgets også være ting som software – eller: Det afhænger nok af, hvor løst man vælger at definere ordet. Har du en webshop sat op i Shopify, kan du finde en fragtintegration til den, som gør det nemt at udbyde flere leveringsmetoder og fragtfirmaer. Ved at tænke over Shopify Shipping kan du gøre en kritisk del af købsrejsen mere bekvem for alle parter – find en passende fragtintegration.

Er der varmt?

Selvom det at sidde ved et skrivebord eller ved et køkkenbord i kantinen næppe kan betragtes som fysisk hårdt arbejde i den forstand, at det får pulsen op, så kan ansatte på et kontor alligevel få det varmt. Hvorfor ikke give dine ansatte mulighed for at køle sig ned med en bordventilator? Du kan finde bærbare modeller med genopladeligt batteri, ansatte kan finde frem, når de ønsker afkøling.

Briller med blålysfilter?

Det er ikke så godt for hjernen at stirre ind i en skærm en hel arbejdsdag. Ønsker du at beskytte dine ansatte mod den skadevirkning, det har, kan du fx købe ting som briller uden styrke med blålysfilter.

Altså er der mange gadgets at få til kontormiljøet.