Smarte køkkengadgets

Er du en haj i køkkenet, eller kender du knap nok forskel på pot og pande, når der skal koges pasta og laves spejlæg? Så har du med garanti brug for et par smarte køkkengadgets, der gør livet bedre, sjovere og en hel del nemmere i køkkenet. Om du er til vaffeljern med dyremotiver og praktiske æggekogere eller foretrækker smarte vinoplukkere og pastamaskiner, finder du de bedste køkkengadgets længere nede på siden!

Det er svært at slå mors køkken, men med det rigtige udstyr og et par smarte køkkengadgets er du allerede godt på vej! For findes der noget bedre end duften af ristet toast med Star Wars logo og helt perfekte blødkogte æg? Her på siden har vi samlet markedets (måske) bedste køkkengadgets, der med garanti vil få dig og dine nærmeste til at bruge endnu mere tid på spændende projekter og lækre retter i køkkenet!

Gør timerne i køkkenet sjovere og bedre med smarte køkkengadgets

Der findes et utal af geniale køkkengadgets, der med garanti vil kunne lokke dig, dine venner og familie til at stå ved køkkenbordet i flere timer. Selv de mest kedelige pligter og spejlæg bliver nemlig en hel del sjovere og bedre, når du først har de rigtige gadgets ved hånden!

Har du mistet lysten til at bage, koge og opfinde nye, eksotiske opskrifter? Så kan du med garanti genfinde motivationen og lysten til at invitere venner og familie til vilde middage, kaffe og kage med et par smarte køkkengadgets! For alt bliver bare en smule sjovere, når grøntsagerne bliver til flotte spiraler på nul komma fem, og popcornene poppes i en sej og dekorativ popcornmaskine. Find inspiration her.

Køkkengadgets er den perfekte gaveidé

Kender du en, der snart kan bryste sig med at ekstra år på bagen? Eller vil du blot overraske ham eller hende, du holder af, med en sjov, praktisk eller alternativ gave? Så er en køkkengadget det perfekte valg!

Når du først har fundet ud af, hvad han eller hun er vild med at lave i køkkenet – og ikke mindst, hvad der får den heldige modtagers tænder til at løbe i vand, kan du med garanti finde den perfekte gave til ham eller hende blandt de mange køkkengadgets længere nede på siden.

Det kunne for eksempel være en smart riskoger eller vakuumpakker til ham eller hende, der altid har svært ved at koge risene tilpas eller få spist sine grøntsager og pålæg, inden de bliver for gamle.

Eller hvad med en lækker chokoladefontæne, en candyflossmaskine eller noget chokoladepålæg, der smager som hans eller hendes yndlingschokoladebar? Der findes et hav af fantastiske køkkengadgets til børn og ikke mindst barnlige sjæle, der har smag for søde sager. Så mon ikke, at du kan finde din næste gave til ham eller hende, du holder af, ved at læse videre her på siden? Find inspiration her.

Fantastiske køkkengadgets du bare må eje!

Chokoladefontænen til romantiske aftener: Har du, din kæreste eller bedste venner en sød tand? Så skal du selvfølgelig have fingrene i en chokoladefontæne! Overrask din kæreste med en romantisk aften, flydende chokolade og lækker frugt, eller invitér din venner til en hyggelig stund, hvor I fylder maven med alt godt, der kan dyppes i chokolade.

Røgfri kulgrill til de lune sommeraftener: Har du også fået nok af lugten af røg og det store besvær, når den står på grillaften derhjemme? Så er en røgfri kulgrill den perfekte køkkengadget til dig og din familie! Den smarte grill er klar på fire minutter og udleder næsten ingen røg takket være sit smarte ventilationssystem. Perfekt til de lune sommeraftener!

Lad tænderne løbe i vand til duften af nybagte vafler: Der er kun én ting, der slår duften af nybagte vafler – og det er duften af nybagte vafler, der er formet i fine dyremotiver! Med vaffeljernet fra KitchenPro har du fine elefant-, løve-, og girafvafler til morgenmaden eller eftermiddagssnacken på ingen tid!

Smart gryde med dørslag: Er du træt af, at halvdelen af pastaen altid ender i vasken, når du skal hælde det kogende vand fra gryden? Så er den smarte gryde med dørslag en køkkengadget for dig! Grydens dørslag er perfekt, når du vil dampe grøntsager, og klarer jobbet for dig, når du vil hælde vandet fra kogt pasta, kartofler eller lækre skaldyr.

Grøntsagspasta så langt øjet rækker: Med en smart Spiralizer grøntsagspasta-maskine har du lækre og dekorative grøntsager på ingen tid! Vælg mellem flere forskellige skæreblade og se, hvordan dine grøntsager hurtigt vil forvandle sig til lækker pasta eller dekorative spiraler til salaten på nul komma fem!

Køkkengadgets til ægte Star Wars-fans: Er du helt vild med Star Wars, eller kender du en, der er? Så vil du, han eller hun med garanti elske den fantastiske Darth Vader-brødrister, der toaster brød med Star Wars-logo, eller den seje Dødstjerne Popcornmaskine! Kunne en vaskeægte Star Wars-fan ønske sig en bedre køkkengadget i gave? Næppe!

Undgå madspild med et vakuumpakkersæt: Med det geniale vakuumpakkersæt fra Clicka kan du opbevare og holde din mad frisk i længere tid, uden at det kræver alt for meget plads i hverken køleskabet eller fryseren. Læg dine grøntsager, pålæg eller resterne fra i går i en almindelig frysepose, montér den smarte, genanvendelige ventil og pump luften ud af posen. Så har du lufttæt madopbevaring på ingen tid!

Server hjerteformede æg til morgenmad: Står valentinsdag for døren, eller har du blot lyst til at overraske din kæreste med en romantisk morgenmad på sengen? Så kan du næsten ikke undvære den hjerteformede stegepande, hvori du kan lave romantiske spejlæg og pandekager til din udkårne!

Få en sprød skorpe og lækker bund på din hjemmelavede pizza: Synes du også, at købte pizzaer altid smager en smule bedre end dem, du laver derhjemme? Så er det på tide, at du får fingrene i en pizzaovn! Ovnens kemiske bagesten og dobbelte varmelegeme bager din pizza til perfektion på knap 10 minutter og vil med garanti kunne overbevise dig om, at hjemmelavet pizza smager bedst!

Find flere fede gadgets til køkkenet her!

Er du på udkig efter flere smarte køkkengadgets? Så kan du med fordel tage et kig her, hvor du finder uundværlige køkkengadgets til enhver smag. Du kan også finde et fint udvalg af brugbare gadgets til køkkenet herunder.

Viser 51 ud af 51 resultater
DIY Bogstavsbanner Guld
Pris 29.00 DKK.
DIY Bogstavsbanner Sort
Pris 29.00 DKK.
KitchPro Sink Caddy Rosa
Pris 39.00 DKK.
KitchPro Sink Caddy Blå
Pris 39.00 DKK.
KitchPro Sink Caddy Grøn
Pris 39.00 DKK.
Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen
Pris 59.00 DKK.
Clicka Vakuumpakkersæt
Pris 59.00 DKK.
Verdens mindste puslespil
Pris 69.00 DKK.
Verdens mindste puslespil
Pris 69.00 DKK.
Verdens mindste puslespil
Pris 69.00 DKK.
Verdens mindste puslespil
Pris 69.00 DKK.
Skæresikker køkkenhandske
Pris 119.00 DKK.
Skønheden og Udyret Chip-krus
Pris 119.00 DKK.
Bloom Servietholder 4-stykspakke
Pris 119.00 DKK.
Cozy Slippers Creme 36-40
Pris 124.00 DKK.
Cozy Slippers Grå 36-40
Pris 124.00 DKK.
KitchPro Smart Cutter
Pris 129.00 DKK.
Magisso Beholder Til Opvaskemiddel
Pris 139.00 DKK.
KitchPro Food Safe
Pris 139.00 DKK.
KitchPro Dejfordeler med Piskeris
Pris 139.00 DKK.
Humørskål farvet yderside: Ked af...
Pris 159.00 DKK.
X-Small humørskåle - Kys & Smørret grin
Pris 159.00 DKK.
Sæt m. små humørskåle - Lykkelig & Ked...
Pris 159.00 DKK.
Beeswax Food Wrap Bivoks Papir 5-pak
Pris 159.00 DKK.
StirrTime Automatisk Sovsepisker med...
Pris 171.00 DKK.
2-i-1 Flødeskumspumpe med...
Pris 179.00 DKK.
KitchPro Crisper Bradepande
Pris 189.00 DKK.
Magisso Karkludsholder Sort
Pris 199.00 DKK.
Intex Mega Chill 2 Flydende Køletaske
Pris 199.00 DKK.
Magisso Bestikkurv til Vasken
Pris 209.00 DKK.
KitchPro® Beef Jerky-pistol
Pris 219.00 DKK.
Pølse-guillotine
Pris 229.00 DKK.
Magisso Magnetisk Karkludholder DELUX...
Pris 237.00 DKK.
Magisso Magnetisk Karkludholder DELUX...
Pris 237.00 DKK.
Magisso Magnetisk Karkludholder DELUX...
Pris 237.00 DKK.
KitchPro 2-in-1 Marinator
Pris 239.00 DKK.
Skønheden og Udyret Mrs Potts Tepotte
Pris 249.00 DKK.
Tassen Humørsukkerskål Sød
Pris 249.00 DKK.
Garject hvidløgspresser Rød
Pris 259.00 DKK.
Garject hvidløgspresser Sort
Pris 269.00 DKK.
Lil Davinci Tegningeramme A4 Træ
Pris 269.00 DKK.
Lil Davinci Tegningeramme A4 Hvid
Pris 269.00 DKK.
Lil Davinci Tegningeramme A4 Sort
Pris 269.00 DKK.
Utenu Picnicrygsæk
Pris 349.00 DKK.
Magisso Karkludsholder Rustfristål
Pris 399.00 DKK.
Magisso Karkludsholder Rustfrit stål...
Pris 399.00 DKK.
Sneende gadelygte med LED-belysning
Pris 1,349.00 DKK.
Cacoon hængekøje Brun
Pris 2,229.00 DKK.
Cacoon hængekøje Blå
Pris 2,229.00 DKK.
Cacoon hængekøje Orange
Pris 2,229.00 DKK.
Cacoon hængekøje Hvid
Pris 2,229.00 DKK.